dijous, 19 de desembre del 2019

XXL


En Joan té la tita petita i des de que al pis del davant s’ha mudat la dona dels seus somnis no pot deixar de sentir-se insegur.

Fart d’aquesta situació, demana cita amb un especialista que li recomana un nou enginy quasi miraculós: un sofisticat sistema inserit al penis i una vàlvula a on abans estava el testicle dret que funciona com una mena d’insuflador que permet controlar la grandària de les ereccions.

Encoratjat per la seva nova virilitat protètica, es decideix a trucar a la porta de la veïna per tal de seduir-la. Tot li surt bé gràcies a la seva confiança i a un xic de bona sort. Després de prendre unes quantes copes, comencen a petonejar-se al sofà i ell aprofita per a magrejar-li els pits. Maldestre, busca el fermall del sostenidor i, sense voler, prem un botonet que fa que els pits es desinflin amb un ridícul sorollet de flatulència mal dissimulada. Ella, avergonyida, comença a moure el braç dret com un ocellet ferit fins que els pits tornen a estar ben inflats. Ell la mira amb condescendència: fins a on és capaç d’arribar la gent per tal d’agradar als altres!


Ivan Bonache, desembre de 2019

2 comentaris:

  1. L'acudit és de l'Eugenio i el podeu trobar com a "ortopedias fernandez"... visca la propietat intelectual!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carai! No l'havia sentit aquest, potser perquè l'Eugenio em cau una mica lluny, però certament tenen una retirada. Com s'acostuma a dir, qualsevol semblança ha sigut purament casual. Si els seus hereus em denuncien ja els hi donaré tots els milions que he guanyat amb aquest escrit. Salut!

      Elimina