dijous, 24 de setembre del 2015

NO ÉS FÀCIL TROBAR UN BON CAFÈ

Commoció al centre de Manresa per la detenció d’un cambrer acusat d’emprar tècniques poc higièniques en l’elaboració del que molts consideren el millor cafè que s’ha servit mai a les comarques de la Catalunya central.

Manresa | 20/08/2115

Es sabut que cambrers i barmans tenen una merescuda fama de psicòlegs amateurs: saben escoltar, donen bons consells i són discrets. Però en M.C.R., de 23 anys, ha fet saltar totes les alarmes al ser detingut la tarda del dia 17 en una de les cafeteries més cèntriques de Manresa.
Un company de feina va començar a sospitar en veure que cada cop que una noia li demanava un capuccino o un cafè vienès trigava més del compte i el servia tot acalorat i suós. Amb la col·locació d’un càmera oculta va descobrir que es masturbava i condimentava la beguda amb la seva essència, i el va denunciar. Va ser detingut per un delicte contra la salut pública.
Cal mencionar que des de la detenció de M.C.R. la qualitat del cafè ha baixat i en declaracions d’algunes clientes “el capuccino ja no sap tan bé com abans”. El propietari de la cafeteria on va ser detingut ha assegurat que no acomiadarà al “pobre noi que no té culpa de res”, només l’obligaran a rentar-se les mans més sovint i a treure’s el carnet de manipulador d’aliments per evitar futurs problemes amb possibles companys excessivament escrupolosos.

Que ningú s’enganyi, no és fàcil trobar un bon cafè.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada